ГЕРБ и ДПС не могат да бъдат част от управленска

...
ГЕРБ и ДПС не могат да бъдат част от управленска
Коментари Харесай

Иванов: Моралната тъкан няма да понесе опита на ГЕРБ и ДПС да се върнат на власт

" ГЕРБ и Движение за права и свободи не могат да бъдат част от управническа формула. Изпуснаха времето да се трансформират... Очакваме да забележим каква ще бъде визията на мандатоносителя от " Продължаваме промяната ", които вършат поръчка за опит за сформиране на държавно управление. Който получи мандат би трябвало да откри формулата с кого и по какъв начин ще беседва ".

Това сподели пред БНР Христо Иванов, ръководител на парламентарната група на " Демократична България ".

Той акцентира, че влизаме в интервал, в който българската политическа система се състои от междинни по мярка политически обединения, а това задава съдружната политика като норма.

Иванов добави, че приказките за празен чек за Северна Македония са празни, защото и решението на Народното събрание за френското предложение, и записаните гаранции в заключенията на Европейския съвет са под изискване.

Според него ГЕРБ и Движение за права и свободи знаят, че взаимната им токсичност взривява обществото и това ще ги опустоши:

" А имат наглостта да разправят дали има смяна, или не. Моралната тъкан на обществото няма да понесе опита на тези политически сили да се върнат в изпълнителната власт ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР