ГЕРБ и ДПС искат Живко Коцев извън МВР. Те са

...
ГЕРБ и ДПС искат Живко Коцев извън МВР. Те са
Коментари Харесай

Атанасов: ГЕРБ и ДПС искат Живко Коцев извън МВР, за да си осигурят чадър за вота

„ ГЕРБ и Движение за права и свободи желаят Живко Коцев отвън Министерство на вътрешните работи. Те са си сложили за задача, да си обезпечат чадър за идния избор и да имат болшинство в Народното събрание. “ Това сподели Атанас Атанасов от ПП-ДБ пред bTV.

Срещу мен седи сериозна войска, която желае да ме дискредитира като персона, като експерт, мен и моите близки, сподели Коцев

„ Главният секретар на Министерство на вътрешните работи би трябвало да остане на поста си, с цел да се бори с купувачите на гласове. Той е единственият неуместен на обединението ГЕРБ-ДПС. Закачен е инцидентно в историята с митниците, с цел да бъде отхвърлен. Имало е бригада, която му е оказвала напън, в това число Борислав Сарафов. Това, несъмнено, предстои а инспекция, само че имам сигурни източници “, добави той.

Твърдения и уточнения и в неделния ден

Той изясни, че го е схванал от разнообразни канали.

„ Там е била градската прокурорка, Антон Славчев, началник на КПКОНПИ. Едновременно са му оказвали напън - или подаваш оставка, или влизаш в ареста. Взели са му телефоните, не съм приказвал с него “, сподели Атанас.

Той изясни още, че ротацията не се случи поради вътрешния министър Калин Стоянов. 

Сега се вадят компромати, с цел да извадят Коцев от Министерство на вътрешните работи. Познавам го минимум от 15 година Беше шеф на 4 районно ръководство, където пребивавам. Препоръчал съм го за този пост, тъй като е сериозен служител на реда. ", сподели Атанас Атанасов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР