ГЕРБ е заложено, че ще спечели изборите, но може да

...
ГЕРБ е заложено, че ще спечели изборите, но може да
Коментари Харесай

Алена и звездите дават назад: ГЕРБ ще спечели изборите, но може да не направи правителство

ГЕРБ е заложено, че ще завоюва изборите, само че може да не сформира държавно управление, предвижда Алена. И предизвести партиите, че вибрацията в четворките от датата на вота – 4.04.2021, може да донесе изненади на партиите, добави тя обобщавайки опита на няколко социологически организации.
" Вибрацията на четворките минава пред 13, само че тази тринайска може да донесе шанс на рационално настоящите партии по време на предизборната акция. Агресивното държание на някои ще стресне гласоподавателите. Кампанията би трябвало да бъде миличка, тиха, спокойна и с ясни послания към хората ", обърна се към партиите Алена.

" 4 април е заложил също, че доста от партиите рискуват да основат обединения, само че вътрешният разнобой може да ги раздели ", предсказа астроложката.

Ретроградният Меркурий завърши на 21 фавруари, няма да ни тормози чак до май, сподели Алена. Тя изясни, че Меркурий насочва предизвестия. „ Планетата не хапе, а ние сме тази, които я хапем с упреци. В наша воля и изгода е до 30 май да се стегнем”, добави астроложката.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР