ГЕРБ е водеща политическа сила в местната политика повече от

...
ГЕРБ е водеща политическа сила в местната политика повече от
Коментари Харесай

Вебер: Борисов и ГЕРБ са доказали, че ги е грижа за гражданите

ГЕРБ е водеща политическа мощ в локалната политика повече от 16 години. На последните локални избори ГЕРБ имаше 144 кмета. Моят другар Бойко Борисов и ГЕРБ са потвърдили, че ги е грижа за жителите и че поставят грижа за подобряването на качеството на живот в стотици български градове и райони.


Това декларира ръководителят на Европейската национална партия Манфред Вебер. Той пожелава триумф на локалните избори на претендентите на ГЕРБ.

“Пътища, метро, канализация и инфраструктура, публичен превоз, детски градини, зелени пространства, спортни зали, културни центрове, библиотеки, цифрови услуги за жителите - това е действителността на терен. Бойко Борисов и ГЕРБ са тези, които стоят покрай хората, до жителите, като същински представители на Европейската национална партия - партията на хората ”, прибавя Вебер.

“Ние се застъпваме за полезностите и добродетелите, внасяме подготвеност и професионализъм и знаем по какъв начин да подобрим живота на хората и да осигурим качество, непоклатимост и сигурност ”, споделя още той. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР