ГЕРБ е винаги готова избори да има по всяко време,

...
ГЕРБ е винаги готова избори да има по всяко време,
Коментари Харесай

ГЕРБ не пада по гръб: По всяко време сме готови за избори

ГЕРБ е постоянно подготвена избори да има когато и да е, ние го потвърждаваме непрестанно.

Това съобщи в студиото на „ Офанзива “ по Българска национална телевизия депутатът Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е... към профила.

Изказването й е във връзка стратегия за ръководство на Движение за права и свободи, която партията разгласи, че изготвя.

„ Всяка партия би трябвало да е постоянно подготвена “, счита националният представител.

Десислава Атанасова разяснява и упоритостта на левицата да радвали договорката за ЧЕЗ. Опозицията поддържа последните прояви под прозорците на Министерски съвет.

„ Очаквано видяха, че могат да съберат една дребна част от хора, които бяха докарани с рейсове до жълтите павета. Не мога да схвана по какъв начин си показват, че в една комерсиална договорка може Българска социалистическа партия посредством подписка да се намеси и да скапе тази договорка “, счита депутатът.

В тези дейности националният представител прозира издирван популизъм.

„ Каквито и митинги да провеждат, в колкото и часа да бъдат те – няма смисъл от тези митинги “, уточни Атанасова.

Тя изрази и своето мнение по отношение на свадите към визитата на патриарх Кирил.

„ За страдание аз видях липса на позиция след думите на патриарх Кирил “, съобщи Атанасова.

По думите й президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила стоял с наведена глава и просто кимал.

„ Това е неприемливо от позиция на самочувствие и съзнание “, уточни политикът и добави, че сходен звук при срещата на патриарха с премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила не е имало.

„ При този знак България би трябвало да бъде афектирана най-малкото, тъй като единствено преди няколко месеца от Русия беше казано, че кирилицата идва от Македония. Провокация тотална “, уточни още Десислава Атанасова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР