ГЕРБ е подкрепил Мая Манолова, а БСП са я изгонили.

...
ГЕРБ е подкрепил Мая Манолова, а БСП са я изгонили.
Коментари Харесай

Нинова с тежки обвинения към Борисов, обяви кое го различава от Радев

ГЕРБ е подкрепил Мая Манолова, а Българска социалистическа партия са я изгонили. Нямам памет по кое време сме гонили Мая Манолова. Това е неистина на Борисов, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в ефира на bTV.

Ексклузивно! Нинова отговори на най-горещия въпрос, обвързван с Манолова, и скочи мощно на Борисов


"В Борисов има паника. Той е доста добре осведомен какво става в ГЕРБ и при нас. При тях има вътрешни проблеми, разделения, структури. Ние това сме го преживявали и знаем какво е. Получава се резултатът, който от дълго време голним - Българска социалистическа партия да отвори ветрилото ", сподели тя.

"Кандидатите, които издигаме, въпреки с инициативни комитети и така нататък - първото ни изискване е да припознаят концепциите и платформите ни. Нямаме доста разминавания с тези хора, които предлагаме ", добави тя.

Относно това, че Българска социалистическа партия няма нито един регионален град, Нинова сподели: "Мисля, че имаме сили да спечелим регионални градове. Може би имам вяра за 1,2 или 3. Ще забележим. Не съм гадателка, само че
работим това да се случи. Ние им предлагаме, считам, най-хубавото ".

Относно кмета на Симитли, водачът на Българска социалистическа партия съобщи: "Местната организация е решила да поддържа кмета на Симитли, а националната конференция се отхвърли. Аз взех персонално отношение, това притоворечи на всички хрумвания, платформи и това, което вършим последните 3 г ".

"Да вадиш обстоятелства и истини за корупция, това не е експанзия. Няма да спрем да демонстрираме грешките на това ръководство и да предлагаме опция ", сподели още Нинова.

Тя упрекна Борисов, че работи "интригантски ".

"Интригантски, с обикновени фрази - това е видът на правене на политика на Борисов. Радев в никакъв случай няма да стигне до това равнище на правене на политика ", съобщи тя.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР