"ГЕРБ е партия на СИК, на Маджо, на Маргините, на

...
"ГЕРБ е партия на СИК, на Маджо, на Маргините, на
Коментари Харесай

ГЕРБ е партия на СИК, Маджо и Маргините

"ГЕРБ е партия на СИК, на Маджо, на Маргините, на Котараците, на всички тези, които грабеха от българската стопанска система и пълнеха тези прословути чекмеджета ".

Това съобщи в умозаключение на отчета си настощият водач на ДСБ Атанас Атанасов, който още веднъж изиска поддръжка за още един управнически мандат от близо 500-те делегати на 17-тата Национална конференция на партията, чиято задача е да избере ново партийно управление.

Атанасов направи изострен коментар по адрес на партия ГЕРБ, която по думите му безсрамно си присвоява облика на десницата в България. Могат ли да бъдат десница тези, които потъпкаха правилата на българската народна власт, които я компроментираха до краен прдел, възвърнаха най-страшните тактики на тоталирарната страна и доведоха обществото ни до дъното на деморализацията, обърна се Атанасов към делегатите и продължи с въпроса дали Бойко Борисов в десен водач щом на няколко пъти оправдава Тодор Живков.

"Наш дълг е като наследници на достоверната реформаторска десница да се противопоставим на тази неистина ", добави още Атанасов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР