ГЕРБ е най-добрата организационна структура като партиен живот в България.

...
ГЕРБ е най-добрата организационна структура като партиен живот в България.
Коментари Харесай

Цветан Цветанов в еуфория: ГЕРБ е най-добрата партия! ГЕРБ се стреми само към победи!

ГЕРБ е най-хубавата организационна конструкция като партиен живот в България. Най-добрата платформа за решение на проблемите в районите “, съобщи зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов на Национална предизборна среща на партията, съобщи кореспондент на Novini.bg.

„ Опонентите ни ще бъдат безкомпромисни в представянето на подправени вести, да манипулират обществото “, подсети той. „ Когато са имали опция да ръководят, не са съумели обаче да показват забележимите резултати, които ГЕРБ показва през последните 10 години “, сподели Цветанов.

„ Много е значимо всеки да разбере опцията и отговорността, която носи по отношение на идните европейски и локални избори “, съобщи Цветанов на ГЕРБ.

„ ГЕРБ е единна и мощна, тъй като имаме и приет в целия свят водач – Бойко Борисов “, добави той.

" На локалните избори би трябвало да покажем мощ, еднаквост и капацитет ", каза Цветан Цветанов. „ Имаме действителна опция след локалните избори да имаме кметове най-малко още в 30-40 общини “, съобщи той.

„ ГЕРБ има 1727 общински съветника. Това са хора, които могат да допринесат, с цел да покажем на хората какво сме създали “, уточни Цветанов. „ Убеден съм, че изборите и успеха, която ще реализираме на европейските избори, ще ни даде опция да приказваме за локалните избори “, съобщи зам.-председателят на ГЕРБ. „ Виждате какъв е конфликтът сред Българска социалистическа партия и ПЕС. Има платформа на Българска социалистическа партия с разлики от ПЕС. Може ли това да бъде обръщение към европейските жители? “, попита Цветанов.

Той изясни, че от 1 до 30 юни всяка конструкция на ГЕРБ, на база напътствията, които ще получчат, ще би трябвало да изготви проектолисти за общински съветници. „ Тогава би трябвало да се направи разбор на всяка конструкция, община и област, какви са резултатите. Когато обсъждаме номинациите да забележим каква е ролята на всеки кмет, депутат “, посочи Цветанов. „ Можем да бъдем с високо вдигната глава - всичко, което сме създали, сме го създали, водени от публичния интерес “, акцентира той.

На 12 февруари ГЕРБ започва самодейността си " Европа в нашия дом " от Велико Търново, от университета, разгласи зам.-председателят на партията и началник на предизборния щаб. От 21 януари до 20 февруари ще бъдат извършени номинационните събрания за евровота.

Откриването на акцията ще бъде на 19 май в зала " Арена Армеец ", като ГЕРБ се надява на наличието на Манфред Вебер, кандидат за ръководител на Европейска комисия от ЕНП.

„ Имаме призванието да бъдем част от мощна и обединена Европа “, каза Цветан Цветанов. " ГЕРБ се стреми единствено за победи ", заявърши той.

 


Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР