ГЕРБ дава зелена светлина на Европейския път на РСМ. Аз

...
ГЕРБ дава зелена светлина на Европейския път на РСМ. Аз
Коментари Харесай

Добър-лош, но ги умее тия работи бат' ви Бойко

„ ГЕРБ дава зелена светлина на Европейския път на РСМ. Аз започнах този развой и с ГЕРБ ще го приключим. Водих диалози с депутатите от ГЕРБ и съм ги помолил, в случай че ми имат вяра, да поддържат френското предложение. Ако се осмели този страхливец и измамник, ще има 59 депутата поддръжка и зелена светлина на РСМ и Албания! Да си свика незабавно Министерски съвет, да даде предложение, да пристигна в Народно събрание ”. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по врене на изключителна конференция. Думите му провокираха мнения във Facebook.

Ето и част от тях

Евгени Петров:

 Добър-лош, само че ги умее тия работи бат` ви Бойко. По-добре със С Македония не можеше да го измисли.

В персонален проект съм удовлетворен, че позицията му съответствува с моята по въпроса.

Иво Инджов:

Този път, по изключение –поздравления за ГЕРБ

Петьо Цеков:

ГЕРБ ще поддържа рухването на ветото за РСМ и Албания. В Народното събрание към този момент има болшинство против ветото. Сега несъмнено Българска социалистическа партия ще напусне обединението

Димитър Главчев:

Кирил Петков, в случай че не се опасява от Нинова, да извърши задължението си по Коституция и свика Министерски съвет за “френското предложение ”. После следва внасянето му за разглеждане в Народно събрание, а там резултатът наподобява явен, към този момент.

Явор Дачков:

Борисов е доста ловък политически състезател. С този ход сложи в шах и Кирил Петков и Българска социалистическа партия, които ще би трябвало да излязат от обединението, в случай че пуснем РСМ. Вади ГЕРБ от изолираност и ще лидира идващото ръководещо болшинство (след изборите през есента) към евроатлантическа коалиция против опасността " Възраждане ", които освен това състояние твърдо отиват на второ място. За Демократична България и Политическа партия (ако влязат в парламента) няма да остане друго, с изключение на да се присламчат към ГЕРБ и Движение за права и свободи. Ако желае да остане в играта Българска социалистическа партия би трябвало незабавно да смени Корнелия Нинова с Крум Зарков и да оправи връзките си с президента. Колкото до РСМ мисля, че това е единственото рационално политическо решение в днешния подтекст и го написах преди седмица.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР