ГЕРБ дава извънредна пресконференция за медиите. Тя се провежда в

...
ГЕРБ дава извънредна пресконференция за медиите. Тя се провежда в
Коментари Харесай

Радомир Чолаков: Петков/Василев дискредитираха понятието съдебна реформа

ГЕРБ дава изключителна конференция за медиите. Тя се организира в Централата на партията.

Радомир Чолаков изясни, че обединението ГЕРБ-СДС стартира серия брифинги, в които ще бъдат показани обособени браншове от предизборната им стратегия и през днешния ден тематиката ще бъде " Съдебна промяна ".

Той добави, че тематиката през последните години е била конфискувана от Демократична България и Политическа партия, които са я трансформирали в лайтмотив на предизборните си послания, само че обратно на поръчките си те потвърдиха, че не могат да създадат правосъдна промяна.

 

" Оказа се, че това, което те си показват като правосъдна промяна, е разрушение на институции, кадруване и в последна сметка основаване на " бухалки ", означи Чолаков, като посочи, че Политическа партия са дискредитирали самото разбиране правосъдна промяна не на последно място с настояването си Бойко Рашков да оглави КПКОНПИ.

" Истината е, че правосъдната промяна е почнала доста от дълго време от ГЕРБ и тя не е серпантина ", съобщи той.

Росен Желязков означи на собствен ред, че тематиката за правосъдната промяна е ориентирана към един цялостен управнически мандат.

" Нашата цел е да създадем бърз и ефикасен развой - в гражданското, наказателното и административното съдопроизводство ", съобщи той и посочи, че мощно недооценен е, само че пък се признава от европейските сътрудници фактът, че ГЕРБ е направила огромна конституционна смяна, гарантираща независимостта на правосъдната власт.

 

Очаквайте детайлности

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР