ГЕРБ държи на своето предложение за субсидия от 1 лев.

...
ГЕРБ държи на своето предложение за субсидия от 1 лев.
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: ГЕРБ твърдо ще държи на субсидия от 1 лев

ГЕРБ държи на своето предложение за дотация от 1 лев. Това разгласи в утринния блок на БТВ депутатът Десислава Атанасова.

``
реклама

" В петък се отсрочи дебата за дотациите, защото не беше подготвен отчета да комисията по бюджет и финанси. ГЕРБ държи на своето предложение за дотация от 1 лев. Ставаме очевидци на някакви пазарлъци с работотадателя. На нас шеф ни е българския гласоподавател. Пазарлъците са от страна на Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия. В нашата позиция няма да има смяна. Утре ще се разиска още веднъж на съдружен съвет ", сподели още тя.

Атанасова приказва и за предлагането за повдигане на санкциите за кучета без намордник. Тя съобщи, че в София да вземем за пример хората всеобщо съблюдават разпоредбите за домашните си любимци.

„ В Германия и Италия има съществени наказания против нападателни породи “, заяви тя и разясни, че в Италия да вземем за пример, в случай че се отглежда сходна порода, притежателят би трябвало да премине първо на особено образование.

Тя съобщи, че проблем има и с изоставените кучета по селата.

По думите на Атанасова предлагането за новите по-високи санкции за нападателните кучета са и тип предварителна защита и когато ги има хората ще се съобразят с тях.

 

Предложенията ни са предизвикани от такива случаи. Недобросъвестните стопани би трябвало да бъдат във фокуса на този деат. Моите наблюдения са, че в София в ппраквотете и в алеите хората съблюдават разпоредбите. Разхождат куатат си на мотив. 

За отлагането на дебата за дотациите: Не беше подготвен отчета дна комисията по бюджет и финанси

ГЕРБ държи на своето редложени еза дотация от 1 лев.

ставаме очевидци на някакви паззарлъци с работотадателя. На нас шеф ни е българския гласоподавател

пазарлъците са от страна на Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия. В нашата позиция нама да има смяна. Утре ще се разиска още веднъж на съдружен съвет.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР