ГЕРБ даде знак, че е готова да подкрепи кабинет на

...
ГЕРБ даде знак, че е готова да подкрепи кабинет на
Коментари Харесай

Деница Сачева: Дадохме знак, че сме готови да подкрепим кабинет на ДБ без наше участие

ГЕРБ даде знак, че е подготвена да поддържа кабинет на " Демократична България ". Това съобщи пред депутатът и някогашен обществен министър Деница Сачева.

Тя означи, че продължават да имат вяра, че в Демократична България има хора, които са с десни разбирания - хора, които желаят да видят едно рационално ръководство на страната и по тази причина " към момента имаме своята приемливост към тяхното държание, без значение, че от време на време то продължава да бъде необяснимо ".

Сачева уточни още, че биха взели участие в реализацията на кабинет с третия мандат без тяхно присъединяване, като задачата е да се осъществят същински национални цели.

" В момента сме дали ясна поръчка, че ще поставим старания при връчването на третия мандат също да участваме в реализация на кабинет, в това число и без наше присъединяване. Дали сме към този момент знак, че бихме могли да обсъждаме разновидности, в случай че този мандат бъде връчен на Демократична България ", посочи депутатът от ГЕРБ.

По думите ѝ политическият дебелоглав е довел до предлагането на Политическа партия, което " в действителност е неубедително повтаряне на това, което ние предложихме ".

" Ние предложихме при започване на сформирането на този парламент да се съберем всички политически партии, да създадем своите политически цели, да ги оформим в политически документ, който да бъде признат и въз основата на този политически документ да се търси единодушие за държавно управление. Сега виждаме, че концепцията се обръща - единствено, че вместо да се търси едно необятно политическо единодушие, се прави опит предизборната стратегия на Политическа партия да бъде наложена като национални цели на цялото Народно заседание, сподели някогашният обществен министър.

И добави, че сходен метод няма по какъв начин да срещне поддръжката на политическите партии. И не инцидентно Политическа партия може да разчитат на гласовете на " Демократична България ", което остава мистерия за мен за какво поддържат сходен метод на правене на политика, добави Сачева.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР