ГЕРБ да му се обадят, за да кажат как могат

...
ГЕРБ да му се обадят, за да кажат как могат
Коментари Харесай

Денков иска ГЕРБ да му се обадят, за да кажат как да продължат преговорите

ГЕРБ да му се обадят, с цел да кажат по какъв начин могат да продължат договарянията за общ кабинет с ПП-ДБ. Това изиска министър председателят в оставка Николай Денков от Брюксел. Думите му пристигнаха в отгоро на ултиматума от страна на Бойко Борисов по-рано през днешния ден, че дава още ден на ПП-ДБ да помислят и да се извинят на Мария Габриел.

Относно обидите – аз бях персонално обиждан неведнъж от разнообразни политици. От Делян Пеевски, от Делян Добрев, в това число и от господин Борисов. Никога не сте ме чули да желая извинения. В политиката няма място за такива игрички, не сме в детската градина. Не сме в режим „ ти уважаваш ли ме “, би трябвало да намерим решения. Това още сподели Денков от Брюксел.

По думите му фокусът би трябвало да бъде към напълно друга задача.

„ Ние имахме договаряния. Преговорният екип от едната страна стана, излезе и ни изненада, когато показа пред президента лист, който ние не сме одобрявали и съглашение, което не сме подписали. Така че би трябвало да се върнем на масата на договарянията, с цел да има България държавно управление. Мандатът в този момент е в ГЕРБ-СДС, те прекъснаха договарянията, те би трябвало да се обадят и да кажат по какъв начин да продължим. Ние сме подготвени и търсим разновидности, които да бъдат допустими при актуалната обстановка. Най-големият проблем, който имаме през днешния ден, е, че доверието, което аз персонално съм изразявал към Мария Габриел, беше счупено. Аз не мога да допускам по какъв начин това съумя да се случи. Да намерим метод по какъв начин да влезем още веднъж в режим това нежно доверие, което бяхме построили, да може да се стъпи на него, и да се продължи нататък, сподели Денков.

„ Готови сме за договаряния, поканата би трябвало да пристигна от мандатоносителя “, сподели още той.

Денков съобщи, че няма никаква смяна и по повод и на Асен Василев.

„ Това е най-хубавият финансов министър и аз желая да работя с него, само че ние би трябвало да намерим метод да излезем от режима „ този сподели нещо на другия “ и да забележим по какъв начин ще съставим кабинет, който да може да взема решение проблемите “, уточни още министър председателят в оставка и добави още един път, че военният министър в оставка Тодор Тагарев не е препъни камъкът, защото той даже не е обсъждан.

Припомняме, че министърът на финансите в оставка Асен Василев съобщи, че Мария Габриел е може би най-новото и най-красивото лице на мафията в България.

Борисов изиска опрощение поради отправените обиди към кандидатката за министър председател Мария Габриел. В сряда обаче по тематиката за опрощение приказва само Асен Василев, който сподели, че се извинява на Габриел като на жена, само че не и като на министър-председател.

Тази заран водачът на ГЕРБ Бойко Борисов отпусна на Политическа партия още един ден – да помислят по какъв начин да продължат дружно и да се извинят на Габриел за обвиняванията.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР