ГЕРБ, БСП, ДПС и Български възход са готови да произведат

...
ГЕРБ, БСП, ДПС и Български възход са готови да произведат
Коментари Харесай

Никола Минчев: ПП ще се яви заедно с Демократична България на предсрочните избори

ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и Български напредък са подготвени да произведат нещо след едни нови предварителни парламентарни избори. Политическа партия няма да е част от чувството за такава сглобка. Това съобщи депутатът и някогашен ръководител ба 47-ото Народно заседание Никола Минчев пред bTV. 

Той уточни, че Политическа партия ще се яви дружно с " Демократична България " в предизборна коалиция на предварителните избори, само че и на тези за локалната власт. Политическа партия не са обезверени от резултатите в Народното събрание, само че групировката на Кирил Петков и Демократична България имат обща визия за антикорупционното бъдеще на България, който би трябвало да се сплоти в избирателен блок. Този избирателен блок може да реализира първото място на предварителните парламентарни избори, закани се Никола Минчев. 

По думите му има партии, които не желаят България да тръгне по съвременен, новаторски път, с който да се увеличи стандартът на живот в страната. Блокът на ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи цели опазване на съществуващата обстановка и освен това опълчване се получава патова обстановка, оцени Минчев. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР