ГЕРБ биха номинирали депутата Антон Тодоров за председател на Комисията

...
ГЕРБ биха номинирали депутата Антон Тодоров за председател на Комисията
Коментари Харесай

Цветанов: ГЕРБ биха номинирали депутата Антон Тодоров за председател на Комисията по досиетата

ГЕРБ биха номинирали депутата Антон Тодоров за ръководител на Комисията по досиетата, сподели водачът на ПГ на партията Цветан Цветанов .
Той има нужната експертиза, знаете какъв брой е изчерпателен и пунктуален - един добър анализатор. Смятам, че неговата кандидатура, в случай че бъде прегледана и утвърдена, ще бъде от изгода за Комисията. ГЕРБ ще застане зад негова бъдеща кандидатураВъпреки че в предните дни удостовери кандидатурата си, Антон Тодоров този път отхвърли да разяснява:Това е нещо, което не считам, че би трябвало да обсъждаме на този стадий. Не съм задължен да ви давам пояснение. Маргарет Тачър на времето сподели: " Ние станахме баба ". Приемете го като смешка.

Драгомир Стойнев от Българска социалистическа партия сподели, че номинацията на Антон Тодоров е опит за втълпяване на ненавист:
След всяко едно изявление на господин Антон Тодоров в Пленарна зала, постоянно има спор. Скандалите са непрекъснати. Даже " дебатът " е градивна дума. По-скоро е втълпяване на ненавист и на кавги

От Българска социалистическа партия внесоха предложение за закриване на Комисията по досиетата и заместването ѝ с Институт за национална памет. От ГЕРБ разясниха, че " предлагането не е съществено ". ДПС се разгласи е срещу закриването на Комисията по досиетата. Лидерът Мустафа Карадайъ напомни, че точно неговата партия е измежду вносителите на закона за основаването ѝ. Той сподели още, че ще обсъдят дали да повдигнат своя кандидатура за ръководител. По мотив възможната номинация на депутата от ГЕРБ Антон Тодоров за този пост, Карадайъ акцентира, че всяка партия носи отговорност за своите оферти.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР