ГЕРБ-Банско призовава Георги Икономов незабавно да подаде оставка като общински

...
ГЕРБ-Банско призовава Георги Икономов незабавно да подаде оставка като общински
Коментари Харесай

След прегръдката с Цветанов: ГЕРБ сложи проваления кмет на Банско на мястото му и...

ГЕРБ-Банско приканва Георги Икономов неотложно да подаде оставка като общински консултант.

"След подаденото от самия него заявление за овакантяване на партията, господин Икономов би трябвало да извърви до дъно пътя на достойнството и да се отдръпна и като общински консултант в локалния парламент ", се показва в позиция на партията.

, преди дни папараци на медията ни запечатаха горещата прегръдка сред някогашната дясна ръка на Бойко Борисов Цветан Цветанов и проваленият кмет на Банско Георги Икономов, който стана печално прочут с прословутите златни тоалетни в китния град.



"С цялото ни почитание към него, бихме желали да му напомним, че той сега е общински консултант единствено и само тъй като бе лидер на партийната листа на ГЕРБ на последните локални избори, а не поради преференциален избор за него като персона.

Като някогашен кмет на Банско, той е длъжен пред своите съграждани и гласоподаватели да поеме отговорност за смяната в своята партийна принадлежност.

Всичко останало би могло да се пояснява като замяна на вота на жителите и отменяне на високия честен стандарт в политиката, който господин Икономов като дълготраен член на ГЕРБ е спазвал! ", пишат от партията.

"Разбира се, господин Икономов има право да се причислява към други планове и да заема позиции, разнообразни от тези на Политическа партия ГЕРБ, само че никога няма да допуснем демократичният избор на хората в Банско да бъде потиснат.

Още един път настояваме за незабавната оставка на Георги Икономов като общински консултант, с цел да бъде съхранен високият морал в политиката. Благодарим му за всеотдайната работа през годините за Банско и ГЕРБ и му пожелаваме триумф в новите му политически инициативи ", показват в умозаключение те.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР