Герасим Георгиев – Геро е изпаднал в тежка депресия след

...
Герасим Георгиев – Геро е изпаднал в тежка депресия след
Коментари Харесай

Култов водещ от Господарите счупи кантара СНИМКИ

`Стрес!

Герасим Георгиев – Геро е изпаднал в тежка меланхолия след прекъсването на „ Господари на ефира " по Нова, където се изявяваше като водещ.

Чаровният артист с доста симпатично наличие на дребния екран, към момента не може да свикне, че " Господари на ефира " към този момент не са част от програмата на Нова тв, написа " Марица ".



Освен поради любовта си към малкия екран, Геро не можел да се помири и с обстоятелството, че се лишава от стабилен хонорар, с който попълвал другояче тънкия си откъм театрални доходи бюджет.

Освен това срещал компликации да изплаща месечната вноска на лъскавия си джип „ Пежо " 3008, с който се снабди наскоро и чиято базова цена стартира от 45 хиляди лв..

Преди време в театралните среди се заприказва, че Геро е постабилизирал финансовото си състояние таман с помощта на тлъстите възнаграждения от комедията „ Полицаите от края на града “ и като водещ на „ Господарите ".



След прекъсването на шоуто Геро трябвало да се раздели и с проектите си да закупи нов дом в някой ВИП комплекс, защото фамилията му продължава да населява апартамент в кооперация на повече от 30 години

В резултат на налегналите го финансови грижи Герои почнал да потушава напрежението по най-лесния и нездравословен метод – като поглъщал все по-големи количества храна, вследствие на което заковал кантара на рисковите за здравето 150 кила, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР