Георгиев си харесва яката дупара, щом я вижда за пръв

...
Георгиев си харесва яката дупара, щом я вижда за пръв
Коментари Харесай

Благо Джизъса и Гери-Никол са новата светска двойка


Георгиев си харесва яката дупара, щом я вижда за пръв път, и стартира да я ухажва. Първоначално младата изпълнителка се дърпа, само че Джизъса е извънредно настойчив и не приема отхвърли на Гери да излязат и да се видят уединено.

В последна сметка певицата се съгласява и още след първата среща хлътва по някогашния национал. Благо съумява да омае в мрежата си Гери. Именно поради връзката си с варненската певица Георгиев от няколко седмица не пропуща да следи от близко изявите й в Като две капки вода.

Джизъса и новата му възлюбена не желаят да обявяват връзката си обществено и заради тази причина се крият от всички, написа България Днес. За това, че са двойка, знаят единствено най-близките им хора. Благо и яката дупара постоянно се усамотяват в дребни заведения за хранене и кафета в София. Те постоянно сядат в ъгъла на заведението, защото не желаят да бият на очи.

Двамата единствено един път се появиха обществено в столична дискотека дружно след следващия епизод на Капките, само че поради другите участнички и стотиците очевидци не посмяха да се награбят. Те единствено леко флиртуваха, което е всекидневно за Георгиев, който има афинитет към млади и красиви дами, и по тази причина никой не заподозря, че сред тях има нещо.

Благо към момента е женен за Есмер Омерова, от която има и дете. Двамата са в развой на бракоразвод, само че все пак Благо не се свени да забие всичко, което си хареса. Преди да се залюби с Гери-Никол, татуираният напълно мъж имаше къса случка със сръбска бръмчалка.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР