Георги Йомов остана без номер в ЦСКА докато чака обявяването

...
Георги Йомов остана без номер в ЦСКА докато чака обявяването
Коментари Харесай

Маурисио Гарсес взе номера на Георги Йомов

Георги Йомов остана без номер в ЦСКА до момента в който чака оповестяването на своето наказване за приложимост на неразрешено вещество.

Както е известно, фланговият футболист бе махленски с допинг през лятото и правата му бяха спрени в края на август, часове преди реванша с Базел от плейофите в Лига на конференциите, написа " Тема спорт ".

Номер 10, който родният национал взе след напускането на италианеца Стефано Белтраме, към този момент е на гърба на бразилското крило Маурисио Гарсес. Южноамериканецът излезе изненадващо с към този момент някогашния номер на Йомов в контролата с Пирин Благоевград. По всичко проличава, че Гарсес ще употребява типичния за атакуващ футболист номер през пролетния дял, вместо досегашния си №27.

Йомов пък явно няма да играе за ЦСКА най-малко до края на сезона. Той е заплашен от доста сериозна глоба от 4 години надалеч от терена. Швейцарска адвокатска фирма, наета от алените, се грижи за отбраната на родния национал, само че всички знаци към проблема не наподобяват обнадеждаващи за юношата на Левски.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР