Георги Вълев, сочен за мозък на Килърите“, днес отново бе

...
Георги Вълев, сочен за мозък на Килърите“, днес отново бе
Коментари Харесай

Докъде се докарахме: Тарторът на "Килърите" се разхожда с тежка държавна охрана из България, за да не се ограничавали правата му

Георги Вълев, апетитен за мозък на „ Килърите “, през днешния ден още веднъж бе доведен в Съдебната палата на Бургас, ангажирайки сериозна защита – и на Групово дело „ Изтърпяване на наказванията “, и на спецполицаите, които пазят и пиле да не прехвръкне към него Над 15-ина тежковъоръжени го ескортираха, написа " Флагман ".

Явно имат опасения, че Вълев, който изтърпява доживотна присъда може да провежда бягството си.

Това никога няма да е последно идване на Вълев в Бургас. Дори в противен случай – упражнението ще се повтори най-малко още няколко пъти и той ще бъде развеждан с тежка защита през цялата страна, с цел да не му се лимитират гражданските права.

В случая Вълев съди Бургаския административен съд(АдмС Бургас), тъй като останал с чувство, че го дискриминират по друго дело, което водил – против Групово дело „ Изтърпяване на наказванията “ поради неприятните условия в пандиза в Бургас.

Вълев бе тук от 20.12.2012 до 12.12.2015 година, след което е ориентиран към пандиза в Ловеч. На няколкото правосъдни съвещание на които се явявал като потърпевш той твърди, че е дискриминиран от съдиите – отказали да му смъкват белезниците, не му дали и протоколите от съвещанията.

Според Вълев е дискриминиран по симптом „ имуществено положение “, „ етническа принадлежност “ и „ персонално състояние “. От Административен съд Бургас прецизират, че са му изпратили копия от протоколите, а на две от съвещанията отказали да му смъкват белезниците, тъй като мнението на затворническия шеф бил, че „ същият е рисково за бягство лице “.

„ С оглед на това съдът намира, че не се потвърди и твърдяното дискриминационно отнасяне на ищеца от ответника, изразяващо се в несваляне на белезниците му в правосъдно съвещание, защото липсват доказателства за друга нормална процедура на ответния съд в тази тенденция във връзка с останалите лишените от независимост лица, които са страни по каузи пред Административен съд “, написа на първа инстанция Районен съд Бургас.

Делото през днешния ден стартира на въззивно равнище – в Окръжния съд, само че първото съвещание бе отсрочено.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР