Георги Симеонов - JJ е един от участниците в новия

...
Георги Симеонов - JJ е един от участниците в новия
Коментари Харесай

Георги Симеонов - JJ пред БЛИЦ с пикантни разкрития за задкулисието на "Капките"

Георги Симеонов - JJ е един от участниците в новия сезон на "Като две капки вода ". Талантливият артист, който показа страната ни на "Евровизия " през 2018 година, се оправя повече от добре в имитаторското шоу.

Известният пловдивчанин се радва на любовта на фенове и жури, които му дават сравнителни високи оценки. Но най-важното е, че Жоро е приел съществено задачата си в шоуто и не стопира да дава всичко от себе си, с цел да забавлява феновете през дребния еран.

- Жоро, удовлетворен ли си от цялостното си показване в "Като две капки вода "? Кой облик смяташ за най-силен и надлежно за най-слаб?
- Много съм благополучен, че имам опцията на вземам участие в 8-ия сезон на “Като две капки вода”. Това за мен е едно извънредно предизвикателство. Във време, в което целияt свят е в невиждана до момента карантина, да забавляваш хората всеки понеделник си е огромна отговорност. Най-високо оценения до момента облик в шоуто е имитацията ми на "Tones and I " с песента "Dance Monkey ", а най-ниско е този на Ариана Гранде. Всеки един облик е сложен, тъй като артистите си имат своите присъщи тембър, държание и наличие. Трудно е, само че всеки един от нас поставя доста старания, с цел да се приближи най-вече до облика си!

Цялото изявление с надарения артист може да прочетете на show.blitz.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР