Георги Семерджиев остава в ареста, след като Софийският градски съд

...
Георги Семерджиев остава в ареста, след като Софийският градски съд
Коментари Харесай

Съдът отказа да пусне на свобода Георги Семерджиев

Георги Семерджиев остава в ареста, откакто Софийският градски съд отхвърли да почете. Той е упрекнат в пет закононарушения по отношение на злополуката на столичния бул. " Черни връх ", при която починаха две млади дами.

Според съда има заплаха обвиненият да се укрие и да извърши друго закононарушение, оповестява Българска телеграфна агенция. Самият Семерджиев не присъстваше на делото поради " влошено здраве ".

По информация на прокуратурата следствието към този момент е завършило и се чака скоро в съда да бъде вкаран и обвинителния акт. Семерджиев и юристът му ще имат опцията да се срещнат с доказателствата от следствието в период до 1 ноември.

До момента против обвиненият има повдигнати 5 обвинявания, измежду които за владеене на опиати и шофиране без брошура. По-рано в Министерство на вътрешните работи стартира вътрешна инспекция, откакто стана ясно, че служители на реда са помагали на мъжа да се укрие след злополуката, както и при други случаи от предишното, когато е бил спиран за инспекция от органите на реда.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР