Георги Семерджиев обжалва пред Софийския апелативен съд присъдата си от

...
Георги Семерджиев обжалва пред Софийския апелативен съд присъдата си от
Коментари Харесай

Георги Семерджиев обжалва присъдата си от 20 години затвор

Георги Семерджиев апелира пред Софийския апелативен съд присъдата си от 20 години,. Пред Българска телеграфна агенция юристът му Мирослав Христов декларира, че Семерджиев желае да бъде оневинен. Той бе приет за отговорен за на столичния бул. " Черни връх " през юли 2022 година, при която починаха две дами. Той беше приет за отговорен по пет обвинявания и получи 20 години затвор. За всяко от обвиняванията съдът дефинира друго наказване, като съгласно законодателството се дефинира едно общо, най-тежко, за всички закононарушения.

Семерджиев бе приет за отговорен за това, че в Студентски град е управлявал аудито си след приложимост на наркотични субстанции, за което съдът му дефинира присъда от 2 години и половина затвор и санкция в размер на 1300 лева По друго обвиняване - за това, че е посочил пред полицейски чиновници подправена шофьорска брошура, издадена от Швейцария, той беше наказан на 5 година затвор. Семерджиев е приет за отговорен и за това, че на 5 юли м.г. е карал аудито с подправени регистрационни табели, за което съдът наложи наказване от 11 месеца затвор.

Днес Районният съд в София и на две години затвор за случай от май 2012 година. Тогава Семерджиев нанесъл междинна телесна щета на Лъчезар Вутов, като му нанесъл прорезна рана с мачете.
Семерджиев ще би трябвало да заплати и 12 000 лв. неимуществени вреди и още към 2000 лв. разходи по делото.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР