Георги Семерджиев, който снощи уби две млади момичета в тежка

...
Георги Семерджиев, който снощи уби две млади момичета в тежка
Коментари Харесай

Георги Семерджиев не е създавал проблеми в Ботев, има три мача за клуба

Георги Семерджиев, който нощес умъртви две млади девойки в тежка злополука в София, е някогашен футболист на Ботев и не е създавал проблеми при предстоя си в Пловдив.

" Беше мирен и непретенциозен в Ботев. Не е създавал проблеми. Той беше тогава на към 20 години - младо момче и не е бил проблематичен ", съобщи пред TrafficNews съотборник на Семерджиев в интервала му в Ботев.

Семерджиев игра на поста нападател и идва в Ботев през втория полусезон на сезон 2008-2009. Тогава Ботев води борба за оцеляване и се избавя след триумф над Вихрен в предпоследния кръг с 3:1 в Пловдив.

Той идва с трансфер от Родопа Смолян през зимата на 2009г. дружно със Здравко Станков и Мирослав Тодоров.

Семерджиев обаче играе единствено в три мача за Ботев и по-късно е освободен.

Започва като титуляр в първите двама мача за втория полусезон против Черноморец в Бургас - загуба с 1:2 и играе 74 минути, а единственият му цялостен мач за " канарчетата " е против Левски в Пловдив - загуба с 0:1.

Той играе още в един мач против Локомотив София изгубен с 0:4 и влиза като запаса през второто полувреме. Мачът се играе на стадион " Българска войска " поради наказване на Ботев от мача с Левски.

След това попада в групата за мача с Литекс, а по-късно е освободен.

След Ботев играе в Спортист Своге, а още до момента в който е състезател на отбора от Своге е задържан за черно тото през 2010г. Реално той става един първите играчи играли в А група задържани за черно тото, а преди този момент през 90-те години има арести на играчи от Янтра Габрово.

Кариерата му като футболист не е по никакъв начин сполучлива има едвам 16 гола, а е бил нападател. Сменил е общо пет тима и завършва с футбола на 25 години.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР