Георги Семерджиев е шофирал под въздействието на метамфетамин. Това показва

...
Георги Семерджиев е шофирал под въздействието на метамфетамин. Това показва
Коментари Харесай

Семерджиев е бил надрусан с амфети, показа пробата му

Георги Семерджиев е карал под въздействието на метамфетамин. Това демонстрира кръвната проба на обвинявания за жестоката злополука в София, при която починаха две млади девойки. Пробата беше взета към 48 часа след случая по силата на правосъдно решение. Медицинският екип е отишъл на място в Националното разследване, където беше арестуван лидерът на джипа.

След злополуката стана ясно, че полицайка е помогнала на Семерджиев да се укрие. Симона Радева е оказала помощ, като е взела участие в подсигуряването на стълба, с която той да се прибере в дома си. Това оповестиха от прокуратурата по време на съвещанието на Софийския градски съд.

Все още не е оповестено публично каква тъкмо е била ролята на служител на реда Радева във съдбовната нощ и какви са били връзките й с Георги Семерджиев. И дали тя е била с него в автомобила му или единствено му е помогнала в укриването. Знае се, че тя е била на разпит, само че все още няма повече данни. Самата тя съобщи малко след злополуката, че съвестта й е чиста.

Прокуратурата повдигна общо пет обвинявания на Семерджиев. Последното бе за шофиране на автомобил с подправени номера в деня на нещастието. Другите са за владеене на опиати, откакто в авариралата кола бяха открити амфетамини. Те не са били в огромно количество, само че въпреки всичко попадат под ударите на закона. Предходните три обвинявания са за причиняване на ПТП, което е изключително тежък случай, защото е довело до гибелта на две млади дами и голям брой нарушавания на Закона за придвижване по пътищата (ЗДвП), за което се планува отнемане от независимост от 5 до 20 години; ръководство на МПС на 10.06.2022 година след приложимост на наркотични вещества- амфетамин и метаамфетамин, за което законът планува наказване отнемане от независимост от 1 до 3 години и за потребление на неистинен формален документ на 10.06.2022 година – подправено удостоверение за ръководство на моторно транспортно средство, на което е придадено тип, че е издадено от способените управляващи на Конфедерация Швейцария, за което се плануват до 8 години отнемане от независимост.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР