Георги Радев – синът на президента Румен Радев, на 17

...
Георги Радев – синът на президента Румен Радев, на 17
Коментари Харесай

ЦСКА с президентски трансфер: Привлече сина на Румен Радев

Георги Радев – синът на президента Румен Радев, на 17 септември навърши 18 години. Пълнолетието си наследникът на президента отпразнува със свои съотборници от ЦСКА.

От началото на тази година дванадесетокласникът Георги е минал тихомълком в елитната юношеска група на „ аления “ клуб до 19-годишна възраст.

Преди това той тренираше футбол в софийския „ Барокко спорт”, където беше измежду най-изявените имена.

Радев-младши към този момент е записал няколко мача с алената фланелка против други елитни тимове у нас, както и в чужбина, само че ангажираният му татко не бил видян на трибуните на нито една от срещите за разлика от останалите родители на младежите, които постоянно ги поддържат и приветстват.

Амбициите на Георги били да продължи с развиването си при армейците и от юношеския тим да направи трансфер при мъжете. Отдавна президентският наследник е фокусиран върху спортните си триумфи за сметка на учебното заведение. Още едвам 15-годишен той беше определен да участва на лагер на футболния клуб „ Валенсия “. През май 2022 година Радев-младши ще бъде зрелостник и ще би трябвало да държи матури. Докато по-голямата му сестра Дарина от дребна е устремена към НАТФИЗ, където към този момент е второкурсничка, брат ѝ към момента не бил безапелационен дали ще запише висше обучение поради стремежите си във футбола.

Очевидно Георги се вписва чудесно в тима, вижда се от фотосите на младежите в обществените мрежи, на които пируват в съблекалните на стадионите след победни мачове. Вече 18-годишният Георги ще би трябвало да внимава дали пази положително държание, защото на няколко пъти се забърква в кавги поради буйния си манталитет. Последният случай е от февруари тази година, когато Радев-младши беше сгащен на незаконен ваучър в пицария в София по време на противоепидемичните ограничения, забраняващи работата на заведенията. Освен това тогава 17-годишният купонясваше и след 22 часа, когато малолетни жители нямат право да бъдат на открито без компаньон. Наложи се полицията да разтури джамбурето, откакто почерпените младоци почнали да подвигат мощен звук и да замерят минувачи от покрива на пицарията. Цялата група беше разпитана в столичното 4-то РПУ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР