Георги Парцалев е един от най-харесваните актьори в България. Той

...
Георги Парцалев е един от най-харесваните актьори в България. Той
Коментари Харесай

Братовчедка наследява имотите на великия Парцалев. Ето защо

Георги Парцалев е един от най-харесваните артисти в България. Той има впечатляваща кариера, само че за жалост през живота си не основава поколение, което да продължи рода му. Затова и откакто през 1989 година почива, всичките му притежания, измежду които движимости и недвижими парцели остават владеене на роднините му. След като сестрата на Парцалев Анастасия почива, нейният мъж придобива наследството на артиста, само че защото той самият е доста възрастен и има здравословни проблеми, той не се грижи за парцелите на Парцалев в родния му град Левски. И по този начин парцелите щели да станат владеене на първата братовчедка на Парцалев Наталия.

Тя също е на достолепна възраст, само че била доста близка с артиста още от дребна. Приближени описват дори, че Наталия и Георги били по-близки, в сравнение с Георги бил непосредствен със сестра си. Причината за това било идентичното мислене на актора и братовчедка му. Те постоянно се прикривали един различен, когато правели неща, които родителите им не одобрявали.

Едно от тези неща било и самото актьорство.

Георги Парцалев се записал да учи медицина, тъй като родителите му настояли за това. Въпреки това той изобщо не желаел да се занимава с това и от самото начало се стараел да си откри функции в театъра. В момента семейството Парцалев няма да бъде продължена от директни наследници на артиста, само че въпреки всичко Парцалев има племенница, която носи семейството му и е твърдо решена да не я сменя, даже когато се омъжи, споделят доближени до момичето.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР