Георги Мицов е страхотен събеседник с богат житейски и професионален

...
Георги Мицов е страхотен събеседник с богат житейски и професионален
Коментари Харесай

Георги Мицов говори в подкаста на Флагман.бг за хотел България, Денис Ершов и кризата в бранша

Георги Мицов е страховит събеседник с богат житейски и професионален опит

Очаквайте премиерата на новия епизод в 15:00 часа!



Третият посетител в подкаста на Флагман.бг е - индивидът легенда в туристическия бранш. В последните 30 години е посрещал най-важните мъже в страната, с множеството от тях се познава доста добре.

Управлявал е някои от най-големите комплекси в района като Гранд хотел „ Поморие “ и Интерхотел „ България “. В момента е интернационален съветник по планове в България, Занзибар, остров Мавриций и Оман.

Георги Мицов е човек с богат житейски и професионален опит. Буквално е обиколил половината свят, посетил е над 50 страни.

С Георги Мицов приказваме още за основаването на фрагменти в туризма, скъпи ли са хотелите във Велинград, по какъв начин Турция с българското ноу-хау се трансформира във водеща туристическа дестинация, за политическото безхаберие в бранш Енергетика, геополитика и нещата, които нервират всеки мислещ.
 Георги Мицов е третият посетител във " Ф студио "
Новият план на Флагман „ Ф-Студио “  се излъчва ежеседмично. Водещите ще са Иван Колев, Анна Добрева, Радостина Георгиева, Георги Русчев, Емел Махмуд и Светлозария Кидерова. Ще ви срещаме с забавни събеседници от друг набор на публичния живот. Очаквайте любопитни диалози с актьори, публични персони, политици, онлайн звезди и героите на деня.

За реализирането на новия медиен план Флагман.бг си партнира с Бургаския свободен университет (БСУ), който разполага с съвършена база и изцяло оборудвано радио студио.

Очакваме вашите оферти за посетители във " Ф Студио " на
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР