Георги Марков заяви в ефира на Нова тв, че е

...
Георги Марков заяви в ефира на Нова тв, че е
Коментари Харесай

Георги Марков: Не може вечно да си на власт, но победата на ГЕРБ е зашеметяваща

Георги Марков съобщи в ефира на Нова тв, че е горделив софиянец, тъй като от толкоз доста години столицата ни не се ръководи от социалист. Категоричен е, че няма по какъв начин да има анулиране на изборите. " Има нещо доста неприятно на демократичната и социалистическата общественост в Европа, освен в България. Това е непризнаването на вота. Смирете се, загубихте изборите ”, сподели той.

Уточни, че локалните избори не са единствено кметски, само че и са за общински органи. „ Във Враца извадиха доста мощни лица.. Единственото, което ми е мъчително за локалните избори, е грубата неточност на ГЕРБ. Да дадеш Русе на Българска социалистическа партия на датата 3 ноември, 30 години след демокрацията. В ГЕРБ нещата ги взема решение Борисов и когато му приказват и подвеждат, да питат. Позор е загубата на този знак на демокрацията – Русе ”, сподели още Марков.

Според него е обикновено да има балотаж за София, тъй като демокрацията е ротация. " Не може постоянно да си на власт, само че успеха на ГЕРБ е зашеметяваща ", сподели политикът и посочи, че кметове от ГЕРБ са определени в най-големите градове – София, Пловдив, Варна, Бургас.

" Сърдим се на Слави Трифонов, че е поставил заглавие на партията „ Няма такава страна ” и се питаме, но по какъв начин по този начин. Няма друга страна, в която Висшият правосъден съвет се карат по сред си 10 часа по малкия екран пред цяла България. Няма страна, в която ръководителят на Върховен касационен съд чете разбори ”, сподели още депутатът от групата на ГЕРБ.

" По мое време София се състоеше единствено от център. Като направиха комплексите, старите софиянци ходихме да гледаме какво е това - комплекс " Ленин ", спомня си Марков.

Според него ще е забавна борбата сред Мая Манолова и Корнелия Нинова. „ Ще има две БСП-та - на Мая и на Нинова. И ще си пишат писма, ще се карат на пленуми. И това е ”, споделя Георги Марков. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР