Георги Марков, ФейсбукАмериканските експерти - далеч от машините за гласуване!(По

...
Георги Марков, ФейсбукАмериканските експерти - далеч от машините за гласуване!(По
Коментари Харесай

Георги Марков: Американските експерти - далеч от машините за гласуване!

Георги Марков, Facebook

Американските специалисти - надалеч от машините за гласоподаване!
(По мотив изказването на шефа на " Сиела Норма " Веселин Тодоров от преди няколко дни, че идват техни специалисти от Съединените щати и от Панама, с цел да се създадат доработки в софтуера на машините за вота, бел. ред.)

 

Защото и децата знаят, че “Америка за България ” взе участие в изборите посредством Политическа партия, а Байдън ни уточни Кирчо за министър председател.

Защото и децата знаят, че Демократична България са партизани на Сорос, а Институтът за правни начинания на Христо Иванов получава милиони в зелено и също е участник в изборите.

Важно е ДАНС и ЦИК да ревизират щатските специалисти да не са свързани с компания за изборни системи в Америка, забъркана със кавги към президентските избори в Съединени американски щати, при които, заради подозрения за манипулиране на вота, Тръмп не ги призна. Както и дали тази компания е в правосъдни процедури с телевизия Fox News, в чиито редици е обичаният публицист на Тръмп на име Тъкър Карлсън.

Прочее, време е ЦИК да оповести обществено ще извърши ли конституционното решение, което е наложително за преброяване на контролните разписки и обявяване на резултата в периода за атакуване изборния резултат пред Конституционен съд.

P.S.:На този ден преди 33 години падна първата тухла от Берлинската стена. На 11 септември Унгария отвори границата с Австрия и хиляди жители на Германска демократична република отидоха на Запад. Телената ограда бе отрязана от Дюла Хорн и Алоис Мок - външни министри на Унгария и Австрия. Бях в Будапеща и гледах мълчалив това Велико събитие.

 



 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР