Георги Мамалев ще представи автобиографичната си книга Усмихни се, човече!

...
Георги Мамалев ще представи автобиографичната си книга Усмихни се, човече!
Коментари Харесай

Усмихни се, човече - приканва ни Георги Мамалев с биографията си


Георги Мамалев ще показа автобиографичната си книга " Усмихни се, дребосъче! " през днешния ден от 19.00 ч. в зала " 42 " в НДК. Най-веселите истории на артиста са събрани в томчето с подзаглавие " Забавни случки от моя живот ". Негов съавтор е журналистът Весел Цанков , който показа пред Радио София, че двамата се познават и работят дружно от доста от дълго време - от към 25 години и изясни:

Всичко това, което е в книгата, е в действителност неговия живот. Тя е подредена от детските му години до момента - най-различни истории, срещи с десетки забавни хора, работата му с най-големите звезди на българския спектакъл и българското кино - артисти, режисьори, създатели. В книгата има освен смехории. Тези истории демонстрират какво вършат хората на театъра и на киното, когато ние не ги виждаме на сцената и на екрана.

След 10 години на дребния екран с " Клуб НЛО " и десетки функции във филми и спектакли Георги Мамалев има какво да опише. Дори най-големите му почитатели не са чували занимателните истории зад кадър, в които вземат участие Георги Калоянчев, Георги Парцалев, Тодор Колев, Константин Коцев, Велко Кънев, Павел Поппандов, Стефан Данаилов, Антон Радичев и доста други обичани актьори.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР