Георги Кузманов - на 46 години, роден и израснал в

...
Георги Кузманов - на 46 години, роден и израснал в
Коментари Харесай

Георги Кузманов: Зад успешния бизнес и сплотеното семейство, стоят моралните ценности

Георги Кузманов - на 46 години, роден и израснал в Бургас. Магистър по стопанска система и благополучен брачен партньор и татко на две деца. От близо 15 години се занимава със строителство и вложения в строителството, шеф на компания „ Хит строй “, построила огромен брой жилищни, промишлени, културни и административни здания, както и инфраструктура в Бургаския район, измежду които базите в новия Индустриален парк на Бургас.

Въпреки че компанията навлиза в строителния бранш по време на рецесия, съумява освен да оцелее, само че и да се утвърди като надеждна компания. И от дребна фамилна компания, стартирала с 2 чиновници, през днешния ден „ Хит Строй “ е с над 300 души личен състав и работи по десетки планове.

Воден от убеждението, че движещата мощ във всяко ръководство са старание, преданост и уместност, Кузманов съумява да се наложи като един от сполучливите мениджъри в своята област. Уверен, е че с цел да се построява положително бъдеще, учредената би трябвало да бъде положена с морални полезности. Сред тях е визията му, че съумелите хора имат дълг към обществото. Затова през днешния ден той е претендент за общински консултант в Бургас с преференция 103 в листата на Политическа партия „ Български напредък “ с № 20 в бюлетината.



Неговата експертиза в бранш строителство и благоустрояване ще е единствено част от качествата, с които би могъл да е потребен, влизайки в състава на идващия Общински съвет в Бургас.



„ Наскоро попаднах на забавен списък от преди век, в който са показани качествата, които би трябвало да има един локален политик. Направи ми усещане, че измежду тях стоят положителното семейство, благосъстоянието и морала. Считам, че в това отношение препокривам критериите, само че и за самия мен тези неща са значими, когато избереш да работиш за богатството на обществото “, показа Георги Кузманов.



Бизнесменът, който от дълги години носи отговорност за над 300 чиновници във компанията си, подкрепя бургаския спорт, и е един от радетелите за събуждане на живота в българските села и възкръсване на дребните обитаеми места като зони за развиване на туризъм, обществени, здравни услуги и бизнес. Сред дарителските акции на сем. Кузманови са и построяването на храм в странджанското село Индже челник, реорганизация на остарелия храм там и реконструкцията на църквата в с. Момина черква, както и изографисването на храма в бургаския кв. Крайморие.



Кауза, на която се е посветил от години е развиване на спорта измежду децата и младежите.



„ Това е доста значим детайл от построяването на децата. За жал, от остарялата спортна популярност на Бургас остана малко, само че вярата ни е в идващите генерации и в случай че желаеме да забележим резултати, с които да се гордеем е добре да стартираме да влагаме в тях още в този момент “, безапелационен е Георги Кузманов.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР