Георги Кабаков и Никола Попов имат големи шансове да се

...
Георги Кабаков и Никола Попов имат големи шансове да се
Коментари Харесай

Наши съдии с шанс да свирят в групите на Шампионска лига

Георги Кабаков и Никола Попов имат огромни шансове да се изчакат на доста високо ходило в ранглистата. Ако това се случи, България може да има съдии в групите на Шампионска лига. Така счита ръководителят на съдиите у нас - Йордан Сталев, който даде изявление за сътрудниците от " Livesport.bg ". 

" Тази година и двамата ще бъдат гледани от УЕФА за повдигане на равнището им, което значи, че Кабаков ще се изкачи с още едно нагоре, където са топ-реферите на Европа, а Попов ще заеме неговото място в първа група. За израстването на тези момчета имат заслуги и положителната работа на предходните комисии. Това се дължи най-много на Марк Бата и голямата поддръжка с позициите, които има на интернационално равнище от президента на БФС Борислав Михайлов ", сподели Сталев. 

" Георги Кабаков ще може да свири мачове от груповата фаза на Шампионската лига, както международни и европейски квалификации. Ако продължи да се показва добре - може да свири и на финали на Европейско. Това е нещо, което не се е случвало от доста време. Последният, който беше на подобен конгрес, беше Атанас Узунов. Има индикация и Георги Кабаков да получи сериозен наряд скоро, само че дано не издавам повече секрети. Същото важи и за Никола Попов. Благодарение на Марк Бата, нашите рефери получават опция да свирят интернационалните мачове на положително равнище. Представянето им също дава съображение от УЕФА да им гласоподава доверие ", добави Йордан Сталев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР