Георги Кабаков е гласен за съдия на Евро 2020. Така

...
Георги Кабаков е гласен за съдия на Евро 2020. Така
Коментари Харесай

Гласят Кабаков да свири на Евро 2020

Георги Кабаков е гласен за арбитър на Евро 2020. Така България има двоен късмет да е на шампионата през лятото, откакто националите ни стигнаха до баражите. Пловдивският съдия е в разширения лист от арбитри, от които ще се избере да управляват мачове от континенталната конкуренция.

До момента Кабаков се движи по авансово начертания му от европейската централна проект и в случай че не допусне съществени гафове напролет, ще е измежду съдиите на Евро 2020.  Николай Йорданов сменя " Армията " с " Герена "
Тази есен той свири два мача от Шампионската лига - Реал Мадрид - Брюж и Тотнъм - Олимпиакос, като и за двата получи много положителни оценки. Напролет Георги Кабаков би трябвало да управлява една или две елиминации в Лига Европа. Последният роден арбитър, свирил на огромен конгрес, отново бе от Пловдив - Атанас Узунов на Евро 2000.

Вчера пък Кабаков получи наряд за осминафинала за Купата на България сред Славия и Ботев (Пловдив). Николай Йорданов ще свири различен от основните мачове от шампионата Левски - Черно море, а Ивайло Стоянов получи Арда - ЦСКА.

“Тема Спорт”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР