Георги Иванов разкритикува ръководството на гранда Левски в интервю за

...
Георги Иванов разкритикува ръководството на гранда Левски в интервю за
Коментари Харесай

Гонзо изригна: Русев гледа футбол от една година, но реди трансферите в Левски!

Георги Иванов разкритикува управлението на гранда Левски в изявление за bTV.

Според някогашния нападател на " сините ", клубът скоро няма да излезе от рецесията. Ето какво сподели той:

" Назначава се треньор, който се избира от президента. А президентът гледа футбол от една година. Трябва да има човек, коректив, който да даде оценка на футболистите, които се притеглят, които се освобождават. На треньорите, които се поставят ". На президента на Левски му стана забавно да бъде по медиите и да прави прехвърляния .

 Снимка 351991
Източник:

В същия миг имаш изпълнителен шеф (б. ред. - Красимир Иванов), който в никакъв случай не се е занимавал с футбол. А той е другият човек, който прави прехвърлянията.

С цялата политика, която води, нищо положително не чака Левски и ще има още по-големи проблеми. Смяната на треньора е закъсняла, тъй като няма кой да уточни грешките на треньора и на притежателя. Стига се до едно тресавище, от което Левски ще излезе доста мъчно. Ще си приказваме отново след една година.

 Станислав Ангелов осъди Левски, само че няма да получи желаните 80 000 лв. от
Пелето осъди Левски, само че няма да получи желаните 80 000 лв. от " сините "

Клубът има право да апелира взетото решение

Аз съм станал от Левски, тъй като съм харесвал Наско Сираков, Божидар Искренов, Емил Велев. В този тим кой да харесаш? Пълно е с чужденци. Да одобрявам Обертан, в случай че съм дете, с цел да стана от Левски единствено поради синия цвят? По-добре да виждам " Челси " поради по-качествения футбол. В момента Левски е гарантиран добре, само че би трябвало по този начин да се направи структурата, че да се взимат момчета от школата, а не чужденци. Тези чужденци са изгонени от техните си тимове. Ние ги взимаме, с цел да ги учим да играят футбол, а те ни забиват още по-надолу.

Стоянович? Почваме отново с шест месеца ми трябват, с цел да опозная тима. А след шест месеца я камилата, я камиларя. Така че Левски пропусна още една година ", сподели Гонзо.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР