„Георги има приятел Влади, който е пълнолетен. Моят син е

...
„Георги има приятел Влади, който е пълнолетен. Моят син е
Коментари Харесай

Фолкпевицата Кали проговори за ареста на сина си

„ Георги има другар Влади, който е пълновръстен. Моят наследник е бил с компаньон на 18 години, с тази разлика, че придружителят не му е бил родственик. “. Това съобщи певицата Кали във връзка санкцията, наложена поради сина ѝ, тъй като е бил на открито без компаньон след 22 часа.

“Става въпрос за 4-ма младежи в един автомобил. На светофар на зелен сигнал, вместо да завие, водачът продължава напряко. Млад водач прави нарушаване и аз бих се объркала. Полицаите ги стопират и ревизират документите “, споделя още певицата и разяснява. „ Арестуван тестван и арестуван от полицията за 24 часа. Две момчета по 17 години и месеца и 2 на по 18 години “, сподели още Кали в ефира на bTV.

От своя страна психологът Христо Монов, разясни, че когато през 2009 г е признат закона за отбраната на детето е решено, че не би трябвало да има подобен документ, тъй като ще стане огромно комплициране.

„ Аз съм, жител на тази страна с позиция по всяко нещо. Не може да глобяваш детето ми 6 месеца преди навършване на пълноправие, а да оставяш деца 14-15 годишни на морето са дрогирани и пияни “, сподели още певицата.

Извикали са майка ми, която носи отговорност за него и бабата на другото дете и са му съставили акт. Взели са книжката на другото момче, която не е издадена в България и служи като персонална карта, като дебитна карта. Да изземат документ, който не е формиран в нашата страната. Те като че ли имат някакъв норматив за формирани актове. Аз няма да си платя санкцията и ще апелирам, тъй като се усещам дискриминирана “, недоволства още певицата.

Тя сподели и формирания акт, като разясни, че не се четат думите на служителя на реда, а единствено на провинилия се.

"Защо органите още не са се самосезирали. Аз ще го кажа напълно напряко. Случаят Сузанита. Защо да не сме морална полиция ", разяснява от своя страна специалистът.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР