Георги Илиев коментира различни теми от футбола ни. Той е

...
Георги Илиев коментира различни теми от футбола ни. Той е
Коментари Харесай

Майкъла: ЦСКА е шампион на 80%, Левски ще играе за здраве

Георги Илиев разяснява разнообразни тематики от футбола ни. Той е безапелационен, че ЦСКА има огромен късмет да стане първенец на България.

" За Купата няма да имаме проблем против Черно море. Мачът е в София, няма какво да се разяснява. Важно е в шампионата какво ще се получи. Купичката не е от значително значение, въпреки че въпреки всичко е някакъв трофей. Купичката по-скоро е за пред почитателите, да се покаже, че въпреки всичко нещо си спечелил, да оправдаеш сезона, ние към този момент 14 години не сме били първенци. Надявам се 2023 година да донесе на ЦСКА купата и започване на градежа на нов стадион.

Никой след време не помни по какъв начин си играл и какво е било, помнят се успехите. Бил ли си, бил си. Отпаднал ли си, изнемощял си. Много значима роля има Саша Илич! Той има положителни качества, умее да изсмуква всичко от футболистите. Без добър треньор, не става. Давам 80% късмет на ЦСКА да завоюва купата. И стадионът би трябвало да се стартира най-сетне!

Левски е на доста точки обратно, отпадна за Купата, ще играят за здраве напролет. Е, може би ще заловен трето-четвърто място в крайното класиране, евротурнирите вероятно. Това е. И да бият ЦСКА - това им е триумфът на тях. Бият ли ЦСКА, сезонът не е толкоз неприятен. Мъри, в полза на истината, добре работи.

ФК ЦСКА 1948 съгласно мен направи неточност с Любо Пенев. Той е добър експерт, тимът му играеше добре. Интересно за какво си потегля Любо, откакто ФК ЦСКА 1948 вървеше добре, в клуба всичко е изрядно, заплаща се в точния момент, което е най-важното ", сподели Майкъла пред " Спортал ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР