Георги Илиев изказа разочарование за това, че тимът му се

...
Георги Илиев изказа разочарование за това, че тимът му се
Коментари Харесай

Георги Илиев: Добър сезон за нас, изпълнихме първоначалната цел

Георги Илиев изрече отчаяние за това, че отборът му се разминаха с баража за Лига Европа. Капитанът на Черно море съобщи, че мястото на тима в Първа лига не е това, на което би трябвало да е отборът.

" Показахме против Лудогорец, че това място в класирането е несправедливо, като би трябвало да сме по-напред. Има още четири мача, като се надявам нашият отбор да продължи в същия дух.
 Черно море с 19 футболисти за Левски
Черно море с 19 футболисти за Левски

Аут са осъденият Патрик Андраде, контузените Георги Божилов и Емил Янчев

Може би това, че ЦСКА не съумяха да победят Ботев за Купата, ни попречи да стигнем до четвъртото място и да играем бараж. Така се случи.

Не успяхме да се класираме за евротурнирите, само че лицето, което демонстрираме, би трябвало да радва почитателите.
 Снимка 422842
Източник:

Надявам да продължим по този начин и през идната година. Влизаме с настройката в мача с Левски да покажем това лице, с цел да вземем непълен триумф. Не би трябвало да мислим доста преди срещата.

Добър сезон за нас. Изпълнихме първичната цел, която бе да влезем в шестицата. Направихме страхотни мачове против водещите тимове - два с Лудогорец, с Левски и с ЦСКА. Именно това е хубавото, че играем добре. Надявам се, че ще нарушим от много години една традиция, която имаме да не печелим тук, а не тяхната, че нямат победа през 2019 година. Последното гостуването нямахме шанс, уповавам се в този момент да се върне за нас.

Най-силните ни два мача през този сезон? Мачът с Левски за Купата на България, в който победихме с дузпи, и Лудогорец, когато вкарах два гола ", сподели Илиев по време на награждаването му за състезател на 31-вия кръг в Пресклуб " България " на Националния стадион " Васил Левски ".
 Трима от Черно море номинирани за наградата “Футболист на футболистите”
Трима от Черно море номинирани за наградата “Футболист на футболистите ”

Награждаването на спечелилите ще се състои на тържествена гала на 27 май
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР