Георги Илиев бе избран като подгласник на Тодор Неделев за

...
Георги Илиев бе избран като подгласник на Тодор Неделев за
Коментари Харесай

Жоро Илиев: Не знам кой болен мозък роди тези неща. Никой не застава с името си

Георги Илиев бе определен като подгласник на Тодор Неделев за " Футболист на футболистите " в българското състезание.

``
реклама

След церемонията той разяснява и неприятната обстановка към него в последните дни. " Аз съм доста благополучен за тази премия, тъй като идва в миг, в който изживяваме доста тежки моменти. Не единствено аз, а и моето семейство и фамилиите на другите момчета. Не знам кой болен и негоден мозък може да роди такива неща. В последна сметка ние сме хора, които нямаме какво да крием. Ако някой има някакви искания ние сигурно сме хората, които желаеме истината да излезе нескрито. С чиста съвест съм - пред мен, пред Господ, пред всички хора, които ме познават. Всеки, който ме познава, знае какъв човек съм. Истинското благосъстояние на човек за мен постоянно е било това, което имаш в себе си, като усеща и като полезности. Хартиийките в банката са за тези, които ги основават тези истории. Нямам концепция от кое място пристигна това нещо. Който има някакви доказателства, да ги каже. Ние сме хората, които желаят цялата тази истина да излезе нескрито, а не да ни оцапват имената с такива... да не споделям какви ", добави той.

Запитан за бъдещето си във футбола, Илиев отговори: " Не знам, тези дни са толкоз тежки, че не ми остана доста време да мисля за футбол. Занимаваме се с тези нелепости, които излязоха на всички места ".

След това той бе запитан и дали е имало първи и втори детектор на лъжата, както се твърдеше. " Тези въпроси към тези, които са с обвиняванията. Никой не излезе с име да упрекна за нещо. Просто всичко се нахвърли в медийното пространство, някаква мръсотия и т.н. Дали съм подготвен да заведа дело? Аз нямам концепция кой ме упреква, всичко е в медийното пространство под формата на подмятания. Говоря си с Илиан Илиев, естествено. Нали дружно дойдохме ", приключи футболистът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР