Георги и блондинката изглеждат по-влюбени от всякога на снимките от

...
Георги и блондинката изглеждат по-влюбени от всякога на снимките от
Коментари Харесай

Докато Мария Илиева гледа сама сина им, бившият й обикаля Европа с гаджето

Георги и русокоската наподобяват по-влюбени от всеки път на фотосите от сантименталния Париж и забележителния Брюксел. Младата двойка, за която се твърди, че даже са сгодени, са в компанията и на свои другари, а трипът им наподобява на фамилна почивка.

На фотосите, както пред Айфеловата кула, по този начин и пред Триумфалната арка в Брюксел, непроменяемо театралничи и домашният им любим - тяхното сладко кученце.

" Така е! Който не желае да гледа деца, гледа псета ", разясняват злостно някои консуматори, забелязали фотосите в интернет.

Георги е упреквам от мнозина, че е зарязал Мария Илиева и сина им Александър, без грам да му пука, че в действителност не желае семейство.

Други настояват, че не Мария, а той е жертвата и тя забременяла и решила да задържи детето, в случай че Георги неведнъж й е заявявал, че няма съществени планове към нея и всичко сред тях е просто флирт.

" Не чаках, че ще виждам сама сина си. С бащата на Александър не се случиха проектите, които имахме ", съобщи поп дивата в едно от последните си изявленията.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР