Георги Христов побърза да оплюе виртуално старта на All Stars

...
Георги Христов побърза да оплюе виртуално старта на All Stars
Коментари Харесай

Георги Христов се нахвърли с обиди върху Капките и Халваджиян

Георги Христов побърза да оплюе виртуално старта на All Stars сезона на „ Като две капки вода “, написа LifeOnline.bg.

За безкомпромисния Христов обаче свалянето на качеството на телевизионния артикул не може да бъде подминато и той се възмути от излъченото в ефира.

„ Като два тона л**на! Стар бардак със остарели к***ви! И остаряла маман Халваджиан! “, написа в профила си в обществената мрежа Христов.

Снимка: LifeOnline  Георги Христов се нахвърли с обиди върху

Ненавистта на артиста към продуцента е пословична, това не е първият път когато от Facebook профила на Жоро Христов се бълват сходни обиди. Това нормално се случва в късните часове, а раздразнението е подкладено от приложимост на алкохол. На сутринта изпълнителят се срами от написаното и бързо го трие, добавя онлайн изданието.

Предишното виртуално експлоадиране на изпълнителя на „ Черно и бяло “ се дължеше на неуредени авторски права. Тогава той подсети на продуцентите на „ Като две капки вода “, че са не запомнили да уредят авторските права на неговото парче, което бе изпълнено в имитаторското шоу от Стефан Илчев.

„ Песента ми „ Нямам потребност от доста другари “ си има авторски права! Текстът е на Рашко Стойков, а музиката моя, аранжиментът е на Борис Чакъров. Нима се не помни това “, недоволстваше тогава Георги Христов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР