Георги Христов е най-остър в критиките си Новият сезон на

...
Георги Христов е най-остър в критиките си Новият сезон на
Коментари Харесай

Защо Гласът на България събра хейта на знаменити наши сънародници

Георги Христов е най-остър в рецензиите си

Новият сезон на музикалното шоу „ Гласът на България “ се следи прецизно от всички ветерани в певческия род у нас. Най-върлият критик на риалитито за гении от години е естрадният ас Георги Христов, прочут с хапливия си език. Христов не пести солени рецензии по адрес на сътрудниците си от музикалните среди и всекидневно ги изстрелва във фейсбук профила си късно вечер.

„ Гласът на България “ е равнище цирконий! Брилянтът е безценен! Равносилно да изляза и да изнеса концерт на цялостен плейбек…! Разбираемо, да, буфосинхронирам! Не бих си разрешил! Няма ценители на скъпоценности! “, написа артистът в обществената мрежа. Очаквано, почитателите и феновете му утвърдиха написаното от него, а някои от тях даже прибавиха и своите рецензии.

Актьорът Стефан Рядков също не спести мнението си под обявата на Христов: „ Така е, приятелю, буфосинхронисти доста! Истински артисти малко! Жалко! “. Всъщност Георги Христов от години изпитва непоносимост към музикалното шоу на Би Ти Ви. По време на сезона предходната година той оплю грубо две от тогавашните представителки на журито – Галена и Дара. Втората продължава да прави оценка гении и в сегашния сезон, само че в компанията на Мария Илиева, Миро и Иван Лечев.

„ Много занимателен формат по Би Ти Ви. Някаква никаква Джара, Жара, Фара, е, не съм я чувал, жури… Която и да е! Другата е известна… от други уеб сайтове! Браво, Би Ти Ви “, написа тогава изпълнителят на „ Не ме търси “. Според осведомени Христов от години бил съперник на музикалните формати най-много тъй като не бил канен за жури в подобен.

Продуцентите избягвали да работят с него поради скандалджийския му манталитет, а не поради безспорния му и потвърден във времето гений, както и професионализма му. За последно той журираше в музикалното шоу на Иван и Андрей „ Музикална академия “, което се излъчваше по към този момент банкрутиралата ТВ7.

Тогава Съвет за електронни медии едвам не спря формата поради бруталните обиди и нецензурни квалификации, които се лееха в ефир. Христов бе участник в огромна част от свадите в предаването, което се трансформира в цялостен сеир. 10 години по-късно нито един продуцент у нас не се наемал да подпише контракт с него, което било сериозен удар по егото му. Въпреки това следял прецизно всички музикални излъчвания като „ Гласът на България “, „ Маскираният певец„ и „ Като две капки вода “.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР