Георги ХаризановФейсбукНепознаването на историята (дори най-скорошната) от Просто Киро не

...
Георги ХаризановФейсбукНепознаването на историята (дори най-скорошната) от Просто Киро не
Коментари Харесай

Г. Харизанов: Просто Киро продължава да повтаря обидно глупави неистини, без никой да го поправи

Георги Харизанов
Facebook

Непознаването на историята (дори най-скорошната) от Просто Киро не е особена изненада. Не е изненада и фактът, че продължава да повтаря обидно глупави лъжи, без никой да счете за нужно да го поправи. Поне малко. Дори Найо.

 

" Никога до момента български министър председател не е подавал оставка, спазвайки обещано преди този момент заричане ".

 

Малко на брой мозъчни кафези и обикновено познаване на историята е задоволително, с цел да опровергае тази гордо повторена през днешния ден рекламна неистина.
2016 година Бойко Борисов даде заричане да подаде оставка на кабинета, в случай че ГЕРБ не завоюва президентските избори. Според него това би означавало избор на съмнение и нова електорална действителност, заради което оставането на власт би било нелегитимно. ГЕРБ загуби президентските избори и Борисов подаде оставката на държавното управление ГЕРБ-2.

 

Просто Киро просто лъже. Пак и още веднъж.

Конкуренцията на пазара на храни не зависи от регулаторите, тъй като там монопол просто няма. Може да има картел сред огромни играчи, само че това е напълно друга догадка, с която всеки политик следва да е изключително деликатен, говорейки за международните водачи в търговията с храни на дребно.

 

Непознаването на методиката, по която работи КЕВР и нелепостите с цената на тока са другата безумица, която се рамене на воля от харвардските ученици. КЕВР работи по разходоориентиран бизнес проект и избрана с методология облага и утвърдената /или не/ от комисията цена е извънредно изражение на моментните пазарни действителности, а не своеволен акт. В този смисъл работа навръх държавното управление е да въздейства позитивно на пазарните действителности. А не на КЕВР да ги изкривява, с цел да обезпечава удобно битие на политиците с на ниска цена ток за популацията при висока инфлация и непрекъснато поскъпващи труд и първични материали.

С всеки минал ден вопиющата несръчност и гневното лъготене на променкаджиите нагнетява обществото с нови и нови отрицателни настроения към Политическа партия в частност и към политиците в целокупност.

 

И тези отрицателни настроения в един миг ще избият.

 

Сигурно е.

 

 


 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР