Георги Гьоков, който е контактен с Корнелия Нинова, се е

...
Георги Гьоков, който е контактен с Корнелия Нинова, се е
Коментари Харесай

Контактен на Нинова депутат се появи без маска на празненство в Стара Загора

Георги Гьоков, който е контактен с Корнелия Нинова, се е появил на честването на Деня на будителите в Стара Загора без защитна маска, оповестява BGReporter.info, представено от

Той дружно с Галина Господинова, която е общински консултант от Българска социалистическа партия са поднесли цветя на паметника на митрополит Методи Кусев.

“Гьоков като народен представител е в непрекъснат контакт с Нинова и непрекъснато се върти към нея”, разясняват осведомени с връзките в алената парламентарна група.

Вероятно Гьоков е бил в контакт и през тази седмица, която приключи в петък с приемането на Нинова в болница.

Вместо да се изолира в неделя, аленият народен представител е отишъл неспазвайки разпоредбите на всеобщо мероприятие в Стара Загора.

Докато лекарите се борят за следващия човешки живот, по този начин наречения “политически елит” дава образец на обществото ни, че за някои разпоредбите са “досадна формалност”, а самоизолирането - въпрос на някакви първоначални “вярвания във вируса”.

На същото място е била и Валентина Бонева – ръководител на Областния съвет на Българска социалистическа партия в града, която по същия метод е демонстрирала неспазване на разпоредбите за носене на маска навън при скупчване на хора на едно място.

Там са били и Гергана Микова регионален шеф, Иван Върляков – ръководител на групата съветници от Българска социалистическа партия, Иванка Сотирова – зам.- кмет и десетки други инцидентни хора.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР