Георги Георгиев знае, че в СОС има адаптер, който автоматично

...
Георги Георгиев знае, че в СОС има адаптер, който автоматично
Коментари Харесай

Бонев обяви, че във флашките излизали още гласове за Васил Терзиев

Георги Георгиев знае, че в СОС има адаптер, който автоматизирано гаси осветлението в 21 часа през зимата, твърди общинският консултант

„ Не искахме да легитимираме завладяването на Столичния общински съвет (СОС), по тази причина напуснахме. Това съобщи пред БТВ общинският консултант Борис Бонев от „ Спаси София “.

Заседанието на Столичния общински съвет в четвъртък продължи близо 13 часа. За да бъдат определени зам.-председатели на СОС, както и съставите на комисиите, съветниците удължиха дебатите си. Час преди края на съвещанието обаче от ПП-ДБ-СС напуснаха залата, недоволни от разпределението на комисиите, откакто от общо 14 получиха единствено една.

„ Георги Георгиев знае, че в СОС има адаптер, който автоматизирано гаси осветлението в 21 часа през зимата и в 22 часа през лятото, тъй като има недоволства от съседите, че лампите им блестят и им пречат. ГЕРБ употребяват нещо толкоз обикновено, с цел да сипят неистини и операции в ефир “, сподели Борис Бонев във връзка изключеното осветяване по време на съвещанието.

Според него през последните дни „ Георги Георгиев, Антон Хекимян и други правилни войни на ГЕРБ обикалят телевизионните студиа и сипят неистини в ефир “, че осветлението се изключва, тъй като ПП-ДБ-СС са желали „ нещата да се случват на мрачно “.

„ Напуснахме съвещанието, тъй като нямаше смисъл след всички опити за нормализиране на целия развой по избора на комисиите да останем и да легитимираме завладяването на СОС от ГЕРБ. тъй като тъкмо това се случи в четвъртък. Няма по какъв начин с 23-ма от общо 61 общински съветници да управляваме. Управлението е обвързвано с болшинството. В четвъртък си пролича кой е болшинството “, добави Бонев.

Общинският консултант от „ Спаси София “ счита, че би трябвало да се търси отговорност от тези, които „ си прокараха политиката за комисиите “ – ГЕРБ, Българска социалистическа партия, „ Синя София “ и отцепниците от „ Възраждане “.

„ Те всички съумяха да се обединят без никакви проблеми. Това значи, че тяхната сглобка е на база финансов-икономически тласък. Двете най-важни комисии бяха дадени на ГЕРБ, това им го осигуриха всички останали партии, уточни още общиснкият консултант от ПП-ДБ-СС “, сподели още той.

По думите му Георги Георгиев не е взел участие в договарянията за ръководители на комисии.

„ Предложих ръководителите на комисии да не се избират в четвъртък. Ако три месеца не сме съумели да се разберем за ръководител, за ден да успеем да се разберем за комисии е малко евентуално. Всички останали споделиха, че през днешния ден би трябвало да се работи “, сподели Бонев.

„ Ние се съгласихме Българска социалистическа партия да имат ръководител на Комисията по опазване на здравето и превоз. А ГЕРБ да вземат комисиите по стопанска система и обучение. Ние давахме на Българска социалистическа партия това, което по този начин или другояче получиха, за какво те избраха ГЕРБ. Всяка една среща, която имахме с Българска социалистическа партия те започваха с „ желаеме проверка на ръководството на ГЕРБ “, добави той.

„ Стана ясно, че след преброяването на флашките за Васил Теризев има повече гласове от регистрираните. Ние не се тормозим от нови изброи. Притеснява ни, че представители на ГЕРБ, отпред с Бойко Борисов споделя, че съдът ще вземе решение за нови избори. Това е необичайно, тъй като би следвало съдът да е самостоятелен “, разяснява още Бонев.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР