Георги Георгиев дискутира борбата с корупцията с правосъдното министерство на

...
Георги Георгиев дискутира борбата с корупцията с правосъдното министерство на
Коментари Харесай

Георги Георгиев дискутира борбата с корупцията с правосъдното министерство на САЩ

Георги Георгиев дискутира битката с корупцията с правосъдното министерство на Съединени американски щати, излиза наяве от неговия " Facebook ".

 

Той е взел участие в забавни полемики дружно с сътрудниците си от Международната стратегия за млади водачи на Държавния департамент на Съединени американски щати.

 

" Основната тематика на диалозите беше по какъв начин страната се бори с корупцията по високите етажи на властта и какви са основаните структури, посредством които се обезпечава ефикасен надзор и предварителна защита. В основата на всичко е съответното федерално законодателство, което предлага механизмите за попречване на противозаконни дейности от длъжностни лица и представители на обществени институции. Ключови за триумфа са бързите и транспарантни процедури на всички равнища в ръководството. Друг значим фактор е решителността и подготовката на специалистите в министерството на правораздаването, които имат пълномощия да повдигат обвинявания на високопоставени длъжности лица, без изключения ", регистрира Георгиев. 

 

Председателят на Столичния общински съвет се е снимал с представители на министерството, които работят както на федерално равнище, по този начин и по интернационалните начинания за битка с корупцията, в това число и в Европа.

 

" Те се грижат и за спазването на основния за Съединени американски щати Закон за независимост на информацията, който дава редица благоприятни условия за откриване на закононарушения и тежки нарушавания от представители на обществени институции и е с по-широк обсег от общоприетите такива като нашия ЗДОИ ", написа още Георгиев във " Facebook ". 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР