Георги Генов, заподозрян за жестокото убийство на съпругата си Катя,

...
Георги Генов, заподозрян за жестокото убийство на съпругата си Катя,
Коментари Харесай

Заподозреният за жестокото убийство на съпругата си - охранител, със затворен характер

Георги Генов, обвинен за жестокото ликвидиране на брачната половинка си Катя, осъществено през вчерашния ден (2 септември) в Пещера, е бил доста затворен човек и е нямал другари. Той е работил в охранителна компания и рядко си е разрешавал да излиза на открито. Това заяви Нова телевизия.
Според информация убитата е била доста разговорлив и радостен човек, като е споделяла, че брачният партньор ѝ я тормози единствено пред най-близките си. Наскоро тя е говорила по въпроса с брат си, който е в чужбина. Той я е посъветвал да се реалокира при майка им в Пещера. Това е станало факт, само че всеки ден Катя е пътувала до Пазарджик. Съпругът ѝ пък всеки ден е чакал рейса при Пещера и я е увещавал да се прибере.
Припомняме, че дамата безусловно беше заклана през вчерашния ден (2 септември) на едно от кръстовищата в Пещера. Имало е очевидци на убийството, като един от тях – възрастен мъж, описа пред камера, че е чул писъци и крясъци: „ Помощ, закла ме”. Генов е разгласен за общонационално търсене.
Убийството поразително припомня за разстрела на 42-годишната Елена в заведение в квартал „ Лагера” в София. Тя беше убита от брачна половинка си Венцеслав в припадък на ревнивост, откакто е подала тъжба в полицията, че той редовно нарушава издадена ограничаваща заповед.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР