Георги Ганчев, който е главен викарий на старокатолическа църква и

...
Георги Ганчев, който е главен викарий на старокатолическа църква и
Коментари Харесай

Роднина на Кирил Петков пред ПИК: Той се върна от Брюксел заради съмнителен бизнес, после се скри в Дупница

Георги Ганчев, който е основен викарий на старокатолическа черква и чичо на Кирил Петков разкрива пред любопитни елементи към личността на премиера. Отец Георги е първи братовчед на бащата на Кики (както назовават Петков в фамилията му). Кирил Петков е бил кум на сватбата му, а бащата на премиера - Петко Петков- е кръстник на щерка му. Бащата на министър-председателя е бил сътрудник на Държавна сигурност и единствено поради това съумял да отиде в Канада през 1988 година, когато сходни пътувания били немислими за елементарни жители, споделя роднината.

Отец Георги споделя, че до момента в който Кирил Петков развивал бизнес в Брюксел служители на реда са нахлули в офиса му. Тогава през въпросния офис минавали подозрително огромни суми пари. След акцията в белгийската столица актуалният министър председател се е прибрал в родния град на майка му - Дупница, където прекарва идващите шест месеца. Кумецът на Петков споделя, че е виждал негови фотоси от това време, като не могъл да го познае – Кирил бил фрапантно измършавял като предполагали, че е болен и се е лекувал по време на престоя си в майчината къща. След като се съвзел, Петков бил изпратен в Харвард, а оттова се прибрал с 60 млн. лева

И още - отец Георги разкрива кой в действителност стои зад премиера на България и за какво съветски бодигардове са го пазили, преди да стане министър-председател.

„ Инвестицията би трябвало да се пази”, изяснява кумецът на Петков и споделя още неподозирани детайлности за съветските обвързаности на премиера.

„ Това, което виждаме, е съветска позиция, маскирана като натовска, което освен вреди на страната и то освен в сегашното, само че и в бъдещето. Песимист съм във връзка с развиване на войната”, декларира Георги Ганчев пред организацията.

„ Една война, с цел да се случи, се възнамерява много-много години напред. Настоящото предопределение се дължи на една много дълго планувана интервенция. Това, което малко се знае за премиера, е, че той е работил 3 години в Брюксел, самичък в офис и е трансферирал големи суми пари. Има си служби, те би трябвало да знаят. Белгийските знаят, тъй като в края на тези три години те влизат в този офис, по данни на татко му. Какво се случва не знаем, само че офисът се закрива и Петков, дребната му щерка и брачната половинка му попадат в град Дупница”, изяснява отецът. Той споделя още, че обстановката очевидно не е разрешавала да отидат в Канада и фамилията е стояло в града 6 месеца: „ Виждах фотоси и единствено очите му светеха, беше доста измършавял - не можах да го позная. Най-вероятно е бил под стрес. Той в Брюксел е на 20 години”, споделя роднината на сегашния министър председател. Той акцентира, че след половин година в Дупница, той не отсяда в София, където имат жилище. Не знсе и да е държал изпити за Харвард, споделя, че са с видели с жена му и детето преди Петков да замине.

„ За мен е квалифицирано всичко и има легендиране - Харвард и авторитет. Той се върна с 60 млн. евро в джоба”, показва чичито на министър-председателя.

„ Тези пари били от хедж фонд на Майкъл Карч - този фонд не съществува към този момент. Има едно „ Джъмбо Плаза”, което е на пътя за Витиня. Продаде се за 20 млн. лева Това може да се ревизира в публикации на „ Капитал”, твърди Ганчев.

„ Някой е филтрирал в медиите информациите в Уикипедия. Ще каже човек - природозащитник, който пази плажа „ Корал”, уточни Ганчев и акцентира, че половината деятели са на Демократична България и там е и Кирил Петков. „ Това съдружие, бидейки еко, в първата регистрация има пет съпредседателя, сега това към този момент го няма в Агенцията по вписвания. Две дами има, един юрист и две лица - министър председателят Петков и Атанас Чолаков”, споделя Ганчев.

„ От лятото на 2020 година ние имаме пълзящ прелом. Появата на Петков-Василев под формата на министри, които нямат партии, а това е доста рисково, те ще се борят с нокти и зъби да задържат властта. Руските спецслужби са умни хора и по тази причина преплитат нещата. Но да се върнем на 20-ата година, Радев, момчетата излизат от Министерски съвет, пускат Политическа партия, което не е партия и няма да бъде, тъй като не е това задачката. Лансира се, че те са проамерикански. Радев и Петков са двете страни на една и съща монета, те може за пред публиката да са скарани само”, разяснява отец Георги.

„ В България има рецесии - инфлационна, държавна, всякаква, а това държавно управление ги задълбочава. Във външнополитически проект има цялостен неуспех и това не е случайност. Лелята на Кирил Петков е проруски трол”, твърди отец Георги.

Според него на Петков му стига толкоз - оставка.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР