Георги ФотевРаботите с българския държавен глава вървят все по-зле. Не

...
Георги ФотевРаботите с българския държавен глава вървят все по-зле. Не
Коментари Харесай

България никога досега не е имала държавен глава, който е за деветия кръг на Ада

Георги Фотев

Работите с българския държавен глава вървят все по-зле. Не схваща времената. Не знае какво му се написа. Тръгна с лицемерие и двуличие в европейска България. Успя! Веднъж го избраха. Преизбраха го! Но, времето на двуличието свърши.

Имперският неонацизъм на Русия разпали война против Украйна и европейското човечество. Президентът на България нищо не разбра. Неразбирането му става пагубно. Трета международна война е това! Най-страшното и безусловно невиждано тестване на човечеството. Неонацистка Русия се самоубива пред очите ни. Не може да се помогне на съветския народ по никакъв метод с изключение на с помощ за Украйна.

Краят на Втората международна бе последван от неизбежни взаимни отстъпки. Болни по рождение от недоброкачествен рак. Студената война се водеше с оръжията на вцепеняващите страхове. Като че ли изведнъж избухна безумието на съветския имперски неонацизъм. Този път ще бъде друго. Радикално друго.

Президент на европейска страна, член на Европейския съюз, съобщи, че Крим е съветски. Прибърза. Опита се да се измъкне с извъртане. Не разбра, че има господство на интернационалното право и продължи да потъва, качвайки се на пробития транспортен съд на съветския неонацизъм. Двуличниците са маскирани страхливци. Той прави умопомрачителни за български президент политически дейности. Нарушава Конституцията. Има жалки съветници. Не знаят, че съгласно българската конституция има три държавни управляващи (законодателна, изпълнителна, съдебна), а президентът, който въплъщава единството на нацията, е легитимираща инстанция в парламентарната република. Неговото предопределение е висшо и в подобен смисъл безвъпросно. И в секуларната страна е нужно да се резервира въпреки значително трансформирано усещането за царственост или нещо над всекидневието. Човек го втриса като гледа и слуша тъпите клакьори на този президент. Например, че огромна част от народа мислел по въпроса за войната на Русия против Украйна и за българския народен интерес като президента. Полуидиоти ( глупак в първичния смисъл на тази дума). Мръсна нечиста сделка и операция. Да оказват помощ на заблудените, унизените и оскърбени хора. Ницше би попитал „ Къде е стоманения чук?

Двуличникът, който е държавен глава, е жертван на безнадеждно разкайване. Безнадеждно, тъй като не е избавление от пъкъла.

България в никакъв случай по-рано не е имала държавен глава, който е със зла воля да предава страната си. България в хилядолетната си история е имала велики и слаби, непрозорливи, даже глупави и какви ли не държавни глави. Не е имала подобен, който е за деветия кръг на пъкъла. Предател.

Единственият метод Този да се избави е да се отдръпна в тишина и да си носи позора в безспорна самотност. Предупредени са и неговите съветници, многочислените прислужниците към него. За клакьорите различен път особено и повече.

България не е слаба. Не е беззащитна. България е свободна. Нейната самостоятелност и сигурност са обезпечени, както в никакъв случай по-рано. И висшото. Бог пази България.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР