Георги Фотев Снимка: фейсбукГеорги Фотев, фейсбукТрагедията е гибел на нещо

...
Георги Фотев Снимка: фейсбукГеорги Фотев, фейсбукТрагедията е гибел на нещо
Коментари Харесай

Бездънната трагедия на Русия

 Георги Фотев Снимка: фейсбук

Георги Фотев, фейсбук

Трагедията е крах на нещо прелестно. Русия се самоубива пред очите ни. Настъпва гибелта на Русия. Но Русия не е нещо прелестно. Тя е озверяла и грозна. Тя сее гибел в „ братска “ Украйна. Русия е оповестила война на живото човечеството. Чудовище! Чудовището няма лице. Грозното е без-образно.

Тази война е невиждана в историята на човечеството. Сравнението на съветския неонацизъм с нацизма е безсмислено. Руският неонацизъм идва СЛЕД (това е архе важно) разгрома с присъединяване на руснаците и украинците на хитлеристкото страшилище, жигосано от Германия за безконечни времена.

Ще възкръсне ли един ден Русия? Само Господ знае.

Великата и безсмъртна съветска просвета няма безусловно нищо общо с грозния съветски неонацизъм. Високата съветска просвета! Не низините на постоянно отровно пияните крепостни.

Бездънната покруса на Русия не е крах на високата съветска култура; перла на Европа и на човечеството. Високата съветска просвета е в действителност безсмъртна! Защото е красива. Красотата и вечността са едно и също. Така разбирам Достоевски и Чайковски.

Трагедията на Русия е бездънна. Бездънното е безусловно непрозрачно. Не знаем каква е тази покруса, дали е покруса въобще или е нещо друго.
Войната на Русия против човечеството е обърканост на самото човечеството. Няма добър избор сред самоубийството и робството.
Слава Богу, Украйна, Европа и Човечеството имат вяра в невъзможното. Тази религия произтича от европейската просвета. От духовната форма на Европа.

Има странни хора у нас (не са преброени), които носят в себе си по рождение предаността на безконечния мужик към Русия. Те шумят за мир и против войната. Не е от дивотия. Двуличие и измама е късно. Искат Украйна, Европа и Светът да се предадат в името на съветския Мир. Те призоват да пребъде за безконечни времена пътят към робството.

Българио, майко блага, не си заслужила да бъдеш изоставена на твоите гробокопачи. Нека твоите дъщери и синове да повярват в невъзможното. Тази религия произтича от високата българска просвета, която е скъпа и европейска по същина и предопределение.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР